Ditt bygge, vårt problem

Effektiva upphandlingar och enkla lösningar för ditt bygge oavsett storlek

Privat

Byggkonsulterna "Kalkyler" är en tjänst där vi erbjuder budgetkalkyl, anbudskalkyl. Som privatperson ställer man sig oftast fråga hur mycket kostar det? Hos oss kan de få ett svar på sin fråga (ni få svar på frågan). Varför ska man köpa en sån kalkyl? Med kalkylen har man fast underlag och vet vad ett bygge ska kosta. Därifrån får man ett förhandlingsläge och ser om man får billigare eller dyrare offerter.

En person som ritar upp en planritning över bygget.

Byggkonsulterna

Kalkyler

Byggkonsulterna "Kalkyler" är en tjänst där vi erbjuder budgetkalkyl, anbudskalkyl. Som privatperson ställer man sig oftast fråga hur mycket kostar det? Hos oss kan de få ett svar på sin fråga. Varför ska man köpa en sån kalkyl? Med kalkylen har man fast underlag och vet vad ett bygge ska kosta. Därifrån får man ett förhandlingsläge och ser om man får billigare eller dyrare offerter.

Bild på ett par som pratar med en hantverkare.

Byggkonsulterna

Byggmatchning

Byggkonsulterna "Byggmatchning" där vi erbjuder till fast pris kalkylera på arbete så kallad anbudskalkyl till lägsta möjliga byggkostnad. Därefter upphandlar vi byggföretag som vi känner till och ser till att de kan bygga för det priset som ni accepterar. Efter att upphandlingen är klar bokas tid och man får träffa byggarna för att helt enkelt känna efter själv hur det känns för att välja rätt byggare, allt är ju upphandlat och klart! Vi skapar också avtal mellan er för att se till att allt går rätt till. Företagen är kontrollerade för f-skatt och arbetsgivaravgifter, även deras certifikat är kontrollerade och bekräftade.

Offertförfrågan